Logo_(3)_medium

Lekker te Gast

01 oktober 2015

Lekker te Gast is een eetproject voor alle inwoners uit De Weere. Want samen eten verbindt. Je ontmoet elkaar, je praat met elkaar en je eet samen aan een gezellig gedekte tafel. Aan tafel ontstaan vaak de mooiste gesprekken. Een klein moment aan tafel kan een grote betekenis hebben. Lekker te Gast bestaat sinds oktober 2015.

Eén keer per maand kun je mee-eten in Café ’t Centrum. Doorgaans is dit op de 2e dinsdag van de maand. Iedereen is welkom, jong en oud, arm en rijk.

De maaltijd wordt gekookt door vrijwilligers uit ons eigen dorp, met als basis groenten en andere voedingsmiddelen die ook door Weerenaren zijn aangeleverd.

Zo kan iedereen meedoen! Door mee te eten, door vrijwilliger te zijn, door levensmiddelen of goederen aan te bieden, of als sponsor of als Vriend.

Lekker te Gast is van iedereen en voor iedereen en zo draagt Lekker te Gast bij aan een samenleving met aandacht voor elkaar!

Lekker te Gast is een onderdeel van Stichting Samen in de Weer(e). De Stichting heeft tot doel mensen in het dorp De Weere samen te brengen. Ook andere werkgroepen die dit doel onderschrijven kunnen onder deze Stichting gaan functioneren.

Meer informatie over Lekker te Gast staat op de website www.lekkertegast.nl . Hier vind je ook de data en verdere informatie over de dineravonden.

Contactpersoon:

Logo_(3)_thumb

Ageeth Hollenberg

Namens organisatie / groep : Lekker te Gast

Bekijk profiel

Inhoudelijke Informatie

De aanleiding voor dit initiatief:

Dorpsvisie

Het doel van dit initatief:

Verbinding