• Home
  • »
  • Uitgelicht
  • »
  • We doen het samen festival

We doen het samen festival

Zin in inspiratie, nieuwe kennismakingen en interessante (online) workshops om jouw burgerinitiatief, project of idee een boost te geven? Kom, dan doen we het samen!

 

VOOR EN DOOR ACTIEVE BURGERS
Het We doen het samen! Festival betekent gezelligheid, praktische tips, inspirerende inzichten én financiële mogelijkheden voor je project of initiatief. Je kunt meedoen met talloze workshops, luisteren naar bijzondere sprekers of kennismaken met verschillende fondsen en organisaties die jouw initiatief een stap verder helpen. Ook vindt tijdens het festival de finale plaats van Kern met Pit. Het is een dag voor iedereen die zich bezighoudt met burgerinitiatieven!

Lees het volledige PROGRAMMA en schrijf je alvast in voor workshops!

We doen het samen! festival wordt gedragen door KNHM Foundation, VSBfonds, Stichting DOEN, Oranje Fonds, Nederland Zorgt Voor Elkaar, LSA Bewoners en Vereniging NOV. Daarnaast zijn er verschillende partners die meehelpen om het festival inhoudelijk vorm te geven.
Al deze organisaties geloven in actieve bewoners en willen dit graag stimuleren door de levensvatbaarheid van hun initiatieven in heel Nederland te vergroten.

 


Bron tekst en afbeelding: wedoenhetsamen.nu