Images_medium

Lunchroom Het Cultuurhuis

01 mei 2015

Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard (SDK) biedt zinvolle en prettige dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. SDK werd in 2011 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een organisatie met projecten in horeca, groen en zorg op diverse locaties in de Krimpenerwaard.

Lunchroom Het Cultuurhuis (Krimpen aan de Lek – gestart mei 2015) – Hier werken 8 cliënten met een verstandelijke beperking. Zij werken in de bediening en in de keuken. Verder ondersteunen ze bij het schoonmaken, wassen en strijken.

.

Contactpersoon:

Missing_thumb

Arjenne Timmer

Namens organisatie / groep : Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard

Bekijk profiel

De aanleiding voor dit initiatief: De realisering van twee woonvoorzienigen in Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek vormde de aanleiding om Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard op te richten. Diverse bewoners hadden behoefte aan goede en prettige dagbesteding in hun eigen regio. SDK is vanuit die behoefte aan het werk gegaan.

Het doel van dit initatief: Mensen met beperking zinvolle en prettige vormen van dagbesteding aanbieden, met daarin volop aandacht voor persoonlijk welbevinden en persoonlijke ontwikkeling.

 

De (verwachte) resultaten van dit initiatief: Gelukkige deelnemers die op hun manier een steentje bijdragen aan de samenleving.