Foto2_medium

Hogelandster Energie Coöperatie U.A.

23 januari 2017

De coöperatie wil het duurzaam produceren van energie stimuleren in de ruimste zin. Het is tijd, vinden de oprichters, om daar in ons gebied nog meer vorm aan te geven. 

Contactpersoon:

Missing_thumb

Hennie Schoenmaker

Namens organisatie / groep : Hogelandster Energie Coöperatie U.A.

Bekijk profiel

De coöperatie zal zich daarvoor bedrijfsmatig richten op in- en verkoop van duurzaam, bij voorkeur regionaal opgewekte energie. Ook het stimuleren en realiseren van besparingen op het energiegebruik ziet de coöperatie als haar taak.

De leden zijn personen in dit gebied, maar ook verenigingen en stichtingen, bedrijven en instellingen kunnen lid worden.

De Hogelandster Energie Cooperatie (De HEC!) is een van de vele initiatieven die opbloeien in de groeiende beweging om Groningen meer energieonafhankelijk te maken.

De oprichters zien mogelijkheden om energie dichter bij de mensen te brengen: meer zelf opwekken, meer geld in de regio houden en mogelijkheden maken om extra te investeren in onze provincie. Omdat het een coöperatie voor dit gebied is zullen winsten voor en door de leden ook weer in dit gebied worden teruggebracht.

Foto's

Foto_small