Duurz-150x150_medium

Energiestrijd 12 september 2016 tot en met 7 oktober 2016

12 juli 2016

De Energy Battle is de energiebespaarwedstrijd van Nederland. Door werkgroep Duurzaam "Overtjonger" georganiseerd in Donkerbroek - Haule - Haulerwijk - Waskemeer Gemiddeld besparen deelnemers 15% op het energieverbruik.

Contactpersoon:

Peter_thumb

Peter Huitema

Namens organisatie / groep : werkgroep Duurzaam Overtjonger

Bekijk profiel

Met de Energy Battle gaan jij en je teamgenoten vier weken lang thuis zoveel mogelijk energie besparen. Om inzicht te krijgen in je eigen energieverbruik krijg je de Wattcher thuis en toegang tot de online omgeving. De Wattcher geeft inzicht in het stroomverbruik van het hele huishouden. Na vier weken wordt bekeken welk huishouden en welk team de meeste energie heeft bespaart. Het energieverbruik wordt vergeleken met het stroomverbruik van het jaar ervoor. De besparing wordt uitgedrukt in een procentuele besparing.  

De werkgroep duurzaamheid Overtjonger  wil graag met de vier dorpen deze uitdaging aangaan en is op zoek naar drie huishoudens per dorp (Donkerbroek, Haule, Haulerwijk en Waskemeer). De wedstrijdperiode is in september. Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar  phuitema@ziggo.nl  Uiteraard krijgen de winnaars een prijs, maar het belangrijkste is dat je bespaart op je energieverbruik!