2017-04-08_trynergie_medium

100e klant energiecoöperatieTrynergie!

10 april 2017

Iedere maand melden zich Trynwâldsters die lokale energie via  Energiecoöperatie Trynergie willen. Ze worden klant van onze coöperatieve energieleverancier Noordelijk Lokaal Duurzaam. Met de aanmelding van de Protestantse Gemeente Trynwâlden kwam de teller op 100 klanten! Dit betekent dat 100 adressen in de Trynwâlden groene stroom en/of gas gebruiken die goed is voor de leefbaarheid in de Trynwâlden, de lokale economie helpt en fossielvrij  is geproduceerd. En dat voor een aantrekkelijke prijs, zonder stunts of verassingen. En de teller loopt gestaag op; daar wordt de Trynwâlden beter van!

Trynergie groeit gestaag. Ze is op dit moment de op één na grootste energiecoöperatie van Friesland. Alleen de Amelander Energie Coöperatie is groter.


Op 8 april jl. feliciteerde Trynergie de Protestantse Gemeente Trynwâlden. Zij werden met zeven aansluitingen de 97e t/m de 103e klant. Dit mag gevierd worden!
Trynergie overhandigde daarbij een cheque die de kerk mag besteden aan het Diaconale doel “Trynwâlden foar Trynwâlden”.
De Protestantse Gemeente Trynwâlden ondersteunt graag de energiecoöperatie Trynergie om met elkaar de leefbaarheid van de Trynwâlden te versterken. De kerk heeft zeven gebouwen aangesloten via Trynergie bij Noordelijk Lokaal Duurzaam. Ook is zij onderdeel van 'Groene Kerken'.

Contactpersoon:

P1010275_thumb

Corien van der Linden

Namens organisatie / groep : Trynergie

Bekijk profiel

Inhoudelijke Informatie

Kijk voor meer informatie op

www.trynergie.nl

Foto's

2017-04-08_trynergie_2_small
2017-04-08_trynergie_3_small